EMU I-REP >
Browsing by Subject Gastronomi
Showing results 1 to 4 of 4
Preview | Issue Date | Title | Author(s) | | Feb-2021 | Kıbrıs Halkının Yenilebilir Böceklere Bakış Açısının Ölçülmesi | Altun, Özlem; Demir, Habib; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
| 2020 | Kıbrıs Mutfağında Yerel Ürünlerde Kullanılan Malzemelerin ve Pişirme Yöntemlerinin Bölgelere Göre Analizi | Öztüren, Ali; Adalıer, Mine; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
| Feb-2022 | Kuzey Kıbrıs’ta Yetişen Yenilebilir Ot Çeşitleri ve Kullanım Alanlarının Belirlenmesi | Altun, Özlem (Tez Danışmanı); Ferit, Kemal; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
| Jul-2021 | Nörogastronomi Kavramı Çerçevesinde Lezzet Algısının Analizi: UV Ultraviolet by Paul Pairet, El Celler de Can Roca ve Alinea Restoran Örneği | Altun, Özlem; Akaloğlu, İmren; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
Showing results 1 to 4 of 4
|