DSpace
 

EMU I-REP >

Browsing by Subject Kıbrıs Mutfağı

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 3 of 3
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
Feb-2021Garavolli’nin (Salyangoz) Gastronomi Alanında Tüketim Tercihi: KKTC ÖrneğiAltun, Özlem; Demir, Ayşe; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi
Sep-2021Kıbrıs’ta Yetişen Yenilebilir Yabani Bitki ve Mantar Türleri ve Bunların KKTC Restoranlarındaki KullanımıÖzduran, Ali (Tez danışmanı); Cesur, Buğçe; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi
Aug-2024Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Yöresel Mutfağın Sürdürülebilirliği: Kıbrıs Mutfağı ÖrneğiAltun, Özlem (Tez Danışmanı); Doğruöz, Kübranur; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi
Showing results 1 to 3 of 3

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback