|
EMU I-REP >
Browsing by Subject Turizm
Showing results 1 to 15 of 15
Preview | Issue Date | Title | Author(s) | | 2020 | 5 Yıldızlı Otel İşletmelerinde Yeşil Pazarlama Kavramına Yönelik Yönetici Algısının Ölçülmesi; Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Otel İşletmeleri Üzerine Bir Uygulama | Kayaman, Rüçhan; Doğan, Serhat; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
| 2020 | Değişen Turizm Trendleri ve İncili Restoranların Müşteri Profili | Altun, Özlem; Kiraz, Gökçe; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
| Feb-2021 | Garavolli’nin (Salyangoz) Gastronomi Alanında Tüketim Tercihi: KKTC Örneği | Altun, Özlem; Demir, Ayşe; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
| 2019 | Gastronomi Turizmi Kapsamında ŞarapTurizmi, K.K.T.C. Girne İlçesini Ziyaret Eden Turistlere Yönelik Bir Araştırma | Ardahan, M. Güven; Kilitkayalı, Tanya; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
| Jan-2019 | Helal Destinasyon Bağlılığı: Azerbaycan Turizmi Üzerine Ampirik bir Değerlendirme | Araslı, Hüseyin; Sharifova, Rahima; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
| Feb-2021 | Kıbrıs Halkının Yenilebilir Böceklere Bakış Açısının Ölçülmesi | Altun, Özlem; Demir, Habib; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
| 2020 | Kıbrıs Mutfağında Yerel Ürünlerde Kullanılan Malzemelerin ve Pişirme Yöntemlerinin Bölgelere Göre Analizi | Öztüren, Ali; Adalıer, Mine; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
| Feb-2021 | Kuzey Kıbrıs Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Tespiti ve Geliştirilmesinin Değerlendirilmesi | Kılıç, Hasan; Yılmabaşar, Aysun; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
| Feb-2022 | Kuzey Kıbrıs’ta Yetişen Yenilebilir Ot Çeşitleri ve Kullanım Alanlarının Belirlenmesi | Altun, Özlem (Tez Danışmanı); Ferit, Kemal; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
| 2020 | Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Macera Turizmi Potansiyelinin SWOT Analizi ile Değerlendirilmesi | Kayaman, Rüçhan; Yalçın, Gizem; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
| 2020 | Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Sağlık Çalışanlarının Sağlık Turizmi Algılarının Değerlendirilmesi: Özel Hastaneler Üzerine Bir Uygulama | Kayaman, Rüçhan; Sözeri, Pervin; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
| Aug-2021 | Moleküler Gastronomi ve Kıbrıs Gastronomisinde Kullanılabilirliğine Yönelik Araştırma | Altun, Özlem; Kumaş, Hatice; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
| 2020 | Örgütsel Dışlanma Algısının Hizmeti Sabote Etme Niyeti Üzerine Etkisinde Ahlaki Uzaklaşmanın Aracı Rolü: KKTC Otelcilik Sektörü Üzerine Bir Araştırma | Araslı, Hüseyin; Cansız, Fatih; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
| Sep-2019 | Sağlık Turizmi Kapsamında Medikal Turizm Pazarlaması: Türkiye Medikal Turizm Şirketleri Üzerine Bir Uygulama | Kayaman, Rüçhan; Çetin, Tezel; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
| Jan-2020 | Yolcuların Düşük Maliyetli Havayolları Üzerine Hizmet Kalitesi Algısı: Tripadvisor’dan Toplanan Yorumların Analizi | Kılıç, Hasan (Tez Danışmanı); Araslı, Hüseyin (Eş-Tez Danışmanı); Baş, Resul; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
Showing results 1 to 15 of 15
|