EMU I-REP >
Browsing by Author Altun, Özlem
Showing results 1 to 6 of 6
Preview | Issue Date | Title | Author(s) | | 2020 | Değişen Turizm Trendleri ve İncili Restoranların Müşteri Profili | Altun, Özlem; Kiraz, Gökçe; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
| 2012 | Factors Affecting the Use of Internet Banking; the Case of Northern Cyprus | Altun, Özlem |
| Feb-2021 | Garavolli’nin (Salyangoz) Gastronomi Alanında Tüketim Tercihi: KKTC Örneği | Altun, Özlem; Demir, Ayşe; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
| Feb-2021 | Kıbrıs Halkının Yenilebilir Böceklere Bakış Açısının Ölçülmesi | Altun, Özlem; Demir, Habib; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
| Aug-2021 | Moleküler Gastronomi ve Kıbrıs Gastronomisinde Kullanılabilirliğine Yönelik Araştırma | Altun, Özlem; Kumaş, Hatice; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
| Jul-2021 | Nörogastronomi Kavramı Çerçevesinde Lezzet Algısının Analizi: UV Ultraviolet by Paul Pairet, El Celler de Can Roca ve Alinea Restoran Örneği | Altun, Özlem; Akaloğlu, İmren; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
Showing results 1 to 6 of 6
|