DSpace
 

EMU I-REP >

Browsing by Author Altun, Özlem

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 6 of 6
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
2020Değişen Turizm Trendleri ve İncili Restoranların Müşteri ProfiliAltun, Özlem; Kiraz, Gökçe; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi
2012Factors Affecting the Use of Internet Banking; the Case of Northern CyprusAltun, Özlem
Feb-2021Garavolli’nin (Salyangoz) Gastronomi Alanında Tüketim Tercihi: KKTC ÖrneğiAltun, Özlem; Demir, Ayşe; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi
Feb-2021Kıbrıs Halkının Yenilebilir Böceklere Bakış Açısının ÖlçülmesiAltun, Özlem; Demir, Habib; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi
Aug-2021Moleküler Gastronomi ve Kıbrıs Gastronomisinde Kullanılabilirliğine Yönelik AraştırmaAltun, Özlem; Kumaş, Hatice; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi
Jul-2021Nörogastronomi Kavramı Çerçevesinde Lezzet Algısının Analizi: UV Ultraviolet by Paul Pairet, El Celler de Can Roca ve Alinea Restoran ÖrneğiAltun, Özlem; Akaloğlu, İmren; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi
Showing results 1 to 6 of 6

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback