EMU I-REP >
Browsing by Author Altun, Özlem (Tez Danışmanı)
Showing results 1 to 4 of 4
Preview | Issue Date | Title | Author(s) | | Feb-2021 | COVID-19 Önlemleri Kapsamında Restoran İşletmelerinde Hizmet Algısının Ölçülmesi | Altun, Özlem (Tez Danışmanı); Camadan, Burak; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
| Feb-2024 | KKTC’de Hızlı Gıda (Fast-Food) Üzerine Tüketici Algısının Değerlendirilmesi: Mağusa Örneği | Altun, Özlem (Tez Danışmanı); Arkar, Eruz; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
| Feb-2022 | Kuzey Kıbrıs’ta Yetişen Yenilebilir Ot Çeşitleri ve Kullanım Alanlarının Belirlenmesi | Altun, Özlem (Tez Danışmanı); Ferit, Kemal; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
| Aug-2024 | Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Yöresel Mutfağın Sürdürülebilirliği: Kıbrıs Mutfağı Örneği | Altun, Özlem (Tez Danışmanı); Doğruöz, Kübranur; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
Showing results 1 to 4 of 4
|