|
EMU I-REP >
Browsing by Author Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi
Showing results 1 to 20 of 31
Preview | Issue Date | Title | Author(s) | | 2020 | 5 Yıldızlı Otel İşletmelerinde Yeşil Pazarlama Kavramına Yönelik Yönetici Algısının Ölçülmesi; Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Otel İşletmeleri Üzerine Bir Uygulama | Kayaman, Rüçhan; Doğan, Serhat; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
| Sep-2023 | Antalya Bölgesinde Glamping Deneyimini Etkileyen Unsurlar: Çevrim İçi Yorumlar Üzerine Nitel Bir Araştırma | Özduran, Ali (Tez Danışmanı); Saydam, Mehmet Bahri (Eş-Tez Danışmanı); Pürtül, Atahan; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
| Nov-2023 | Aşçılık Eğitimi Alan Lise Öğrencilerinin Staj Deneyimleri Hakkında Bir Nitel Çalışma: KKTC Örneği | Kayaman, Rüçhan (Tez Danışmanı); Kocabaşoğlu, Mustafa; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
| Feb-2021 | COVID-19 Önlemleri Kapsamında Restoran İşletmelerinde Hizmet Algısının Ölçülmesi | Altun, Özlem (Tez Danışmanı); Camadan, Burak; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
| 2020 | Değişen Turizm Trendleri ve İncili Restoranların Müşteri Profili | Altun, Özlem; Kiraz, Gökçe; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
| Feb-2021 | Garavolli’nin (Salyangoz) Gastronomi Alanında Tüketim Tercihi: KKTC Örneği | Altun, Özlem; Demir, Ayşe; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
| Jul-2022 | Gastronomi Turizmi Kapsamında Kuzey Kıbrıs Sokak Lezzetlerinin Tüketici Tercihleri Açısından Değerlendirilmesi | Ardahan, Mehmet Güven; Doğan, Ahmet; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
| 2019 | Gastronomi Turizmi Kapsamında ŞarapTurizmi, K.K.T.C. Girne İlçesini Ziyaret Eden Turistlere Yönelik Bir Araştırma | Ardahan, M. Güven; Kilitkayalı, Tanya; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
| Sep-2022 | Gastronomi Turizminin Destinasyon Pazarlamasındaki Rolü: Hatay Örneği | Kayaman, Rüçhan (Tez Danışmanı); Uzunoğlu, Kemal; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
| Jul-2021 | Gastronomi Ürünü Olarak Hellim ve Pazarlama Stratejileri: Kuzey Kıbrıs Örneği | Ezel, Cahit (Tez Danışmanı); Özgürkanlılar, Arda; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
| Jan-2019 | Helal Destinasyon Bağlılığı: Azerbaycan Turizmi Üzerine Ampirik bir Değerlendirme | Araslı, Hüseyin; Sharifova, Rahima; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
| Sep-2019 | Helal Dönüşümcü Liderliğin Helal Yaratıcılığa Etkisi, Helal Turizm Konaklama İşletmeleri Üzerine Bir Çalışma | Araslı, Hüseyin (Tez-Danışmanı); Sharifova, Sabina; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
| Sep-2022 | Her Şey Dahil Sistem Uygulayan Otellerde Mutfak Çalışanlarının Gıda İsrafına Yönelik Tutum ve Algılarını Belirlemeye Yönelik Bir Çalışma “KKTC Örneği | Kılıç, Hasan (Supervisor); Hocanın, Nazan; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
| Sep-2022 | İşimisev(m)iyorum: Havacılık Sektöründe Çalışanların Online Yorumları Üzerine Bir İçerik Analizi | Saydam, Mehmet Bahri (Eş-Tez Danışmanı); Altun, Özlem (Supervisor); Altınışık, Kemal; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
| Aug-2021 | Kıbrıs Gastronomisinin Tanıtılmasına İlişkin Problemler ve Çözümler | Öztüren, Ali (Tez Danışmanı); Altun, Özlem (Eş-Tez Danışmanı); Öztunç, Fatma; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
| Feb-2021 | Kıbrıs Halkının Yenilebilir Böceklere Bakış Açısının Ölçülmesi | Altun, Özlem; Demir, Habib; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
| 2020 | Kıbrıs Mutfağında Yerel Ürünlerde Kullanılan Malzemelerin ve Pişirme Yöntemlerinin Bölgelere Göre Analizi | Öztüren, Ali; Adalıer, Mine; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
| Sep-2023 | KKTC’de Bulunan Restoran İşletmelerinin GRASS Yöntemiyle Sürdürülebilirliğinin Ölçülmesi | Ezel, Cahit (Tez Danışmanı); Yorgancıoğlu, Simge; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
| Feb-2024 | KKTC’de Hızlı Gıda (Fast-Food) Üzerine Tüketici Algısının Değerlendirilmesi: Mağusa Örneği | Altun, Özlem (Tez Danışmanı); Arkar, Eruz; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
| Feb-2022 | Konaklama İşletmelerinde Kültürel Farklılık Yönetiminde Kültürel Zekanın Önemi: KKTC’deki 5 Yıldızlı Konaklama İşletmeleri Üzerine Bir Uygulama | Kayaman, Rüçhan (Tez danışmanı); Mammadova, Arzu; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi |
Showing results 1 to 20 of 31
|