DSpace
 

EMU I-REP >

Browsing by Author Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 16 of 16
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
20205 Yıldızlı Otel İşletmelerinde Yeşil Pazarlama Kavramına Yönelik Yönetici Algısının Ölçülmesi; Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Otel İşletmeleri Üzerine Bir UygulamaKayaman, Rüçhan; Doğan, Serhat; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi
2020Değişen Turizm Trendleri ve İncili Restoranların Müşteri ProfiliAltun, Özlem; Kiraz, Gökçe; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi
Feb-2021Garavolli’nin (Salyangoz) Gastronomi Alanında Tüketim Tercihi: KKTC ÖrneğiAltun, Özlem; Demir, Ayşe; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi
2019Gastronomi Turizmi Kapsamında ŞarapTurizmi, K.K.T.C. Girne İlçesini Ziyaret Eden Turistlere Yönelik Bir AraştırmaArdahan, M. Güven; Kilitkayalı, Tanya; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi
Jan-2019Helal Destinasyon Bağlılığı: Azerbaycan Turizmi Üzerine Ampirik bir DeğerlendirmeAraslı, Hüseyin; Sharifova, Rahima; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi
Feb-2021Kıbrıs Halkının Yenilebilir Böceklere Bakış Açısının ÖlçülmesiAltun, Özlem; Demir, Habib; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi
2020Kıbrıs Mutfağında Yerel Ürünlerde Kullanılan Malzemelerin ve Pişirme Yöntemlerinin Bölgelere Göre AnaliziÖztüren, Ali; Adalıer, Mine; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi
Feb-2021Kuzey Kıbrıs Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Tespiti ve Geliştirilmesinin DeğerlendirilmesiKılıç, Hasan; Yılmabaşar, Aysun; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi
Feb-2022Kuzey Kıbrıs’ta Yetişen Yenilebilir Ot Çeşitleri ve Kullanım Alanlarının BelirlenmesiAltun, Özlem (Tez Danışmanı); Ferit, Kemal; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi
2020Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Macera Turizmi Potansiyelinin SWOT Analizi ile DeğerlendirilmesiKayaman, Rüçhan; Yalçın, Gizem; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi
2020Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Sağlık Çalışanlarının Sağlık Turizmi Algılarının Değerlendirilmesi: Özel Hastaneler Üzerine Bir UygulamaKayaman, Rüçhan; Sözeri, Pervin; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi
Aug-2021Moleküler Gastronomi ve Kıbrıs Gastronomisinde Kullanılabilirliğine Yönelik AraştırmaAltun, Özlem; Kumaş, Hatice; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi
Jul-2021Nörogastronomi Kavramı Çerçevesinde Lezzet Algısının Analizi: UV Ultraviolet by Paul Pairet, El Celler de Can Roca ve Alinea Restoran ÖrneğiAltun, Özlem; Akaloğlu, İmren; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi
2020Örgütsel Dışlanma Algısının Hizmeti Sabote Etme Niyeti Üzerine Etkisinde Ahlaki Uzaklaşmanın Aracı Rolü: KKTC Otelcilik Sektörü Üzerine Bir AraştırmaAraslı, Hüseyin; Cansız, Fatih; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi
Sep-2019Sağlık Turizmi Kapsamında Medikal Turizm Pazarlaması: Türkiye Medikal Turizm Şirketleri Üzerine Bir UygulamaKayaman, Rüçhan; Çetin, Tezel; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi
Jan-2020Yolcuların Düşük Maliyetli Havayolları Üzerine Hizmet Kalitesi Algısı: Tripadvisor’dan Toplanan Yorumların AnaliziKılıç, Hasan (Tez Danışmanı); Araslı, Hüseyin (Eş-Tez Danışmanı); Baş, Resul; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi
Showing results 1 to 16 of 16

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback