DSpace
 

EMU I-REP >

Browsing by Subject Gastronomi

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 4 of 4
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
Feb-2021Kıbrıs Halkının Yenilebilir Böceklere Bakış Açısının ÖlçülmesiAltun, Özlem; Demir, Habib; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi
2020Kıbrıs Mutfağında Yerel Ürünlerde Kullanılan Malzemelerin ve Pişirme Yöntemlerinin Bölgelere Göre AnaliziÖztüren, Ali; Adalıer, Mine; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi
Feb-2022Kuzey Kıbrıs’ta Yetişen Yenilebilir Ot Çeşitleri ve Kullanım Alanlarının BelirlenmesiAltun, Özlem (Tez Danışmanı); Ferit, Kemal; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi
Jul-2021Nörogastronomi Kavramı Çerçevesinde Lezzet Algısının Analizi: UV Ultraviolet by Paul Pairet, El Celler de Can Roca ve Alinea Restoran ÖrneğiAltun, Özlem; Akaloğlu, İmren; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi
Showing results 1 to 4 of 4

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback