| dc.contributor.author | Sözen, Ahmet | |
| dc.date.accessioned | 2016-03-18T09:01:59Z | |
| dc.date.available | 2016-03-18T09:01:59Z | |
| dc.date.issued | 2014-06-28 | |
| dc.identifier.uri | http://www.yeniduzen.com/Ekler/adres-kibris/164/ahmet-sozen-yemek-pisirmek-en-buyuk-terapi/1554 | |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11129/2290 | |
| dc.description | Prof. Ahmet Sözen Yenidüzen gazetesi muhabiri Ülviye Akın Uysal'ın sorularını yanıtladı | en_US |
| dc.language.iso | tur | en_US |
| dc.publisher | Yenidüzen Ltd. | en_US |
| dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
| dc.subject | İçimizdekiler | en_US |
| dc.subject | KKTC akademisyen | en_US |
| dc.title | Ahmet Sözen: Yemek pişirmek en büyük terapi | en_US |
| dc.type | other | en_US |
| dc.relation.journal | Yenidüzen Gazetesi | en_US |
| dc.contributor.department | Eastern Mediterranean University, Faculty of Business and Economics, Department of Political Sciences and International Relations | en_US |
| dc.contributor.authorID | TR220850 | en_US |