dc.contributor.author |
Sözen, Ahmet |
|
dc.date.accessioned |
2016-03-18T09:01:59Z |
|
dc.date.available |
2016-03-18T09:01:59Z |
|
dc.date.issued |
2014-06-28 |
|
dc.identifier.uri |
http://www.yeniduzen.com/Ekler/adres-kibris/164/ahmet-sozen-yemek-pisirmek-en-buyuk-terapi/1554 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/11129/2290 |
|
dc.description |
Prof. Ahmet Sözen Yenidüzen gazetesi muhabiri Ülviye Akın Uysal'ın sorularını yanıtladı |
en_US |
dc.language.iso |
tur |
en_US |
dc.publisher |
Yenidüzen Ltd. |
en_US |
dc.rights |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
en_US |
dc.subject |
İçimizdekiler |
en_US |
dc.subject |
KKTC akademisyen |
en_US |
dc.title |
Ahmet Sözen: Yemek pişirmek en büyük terapi |
en_US |
dc.type |
other |
en_US |
dc.relation.journal |
Yenidüzen Gazetesi |
en_US |
dc.contributor.department |
Eastern Mediterranean University, Faculty of Business and Economics, Department of Political Sciences and International Relations |
en_US |
dc.contributor.authorID |
TR220850 |
en_US |