KKTC'de Yenilenebilir Enerji Kaynakları Potansiyelinin Değerlendirilmesi ve Çevre İlişkileri - İlkan, Mustafa; Doğanalp, Alper; Özerek, Cantaş (KTMMOB, 2011)
[Abstract Not Available]
Keywords: Yenilenebilir Enerji, enerji Kaynakları, KKTC