«Azərbaycanda Azərbaycan torpağı, Kiprdə isə kiprli türklərin qurucu hüquqları işğal altındadır» - Mənsimi, Cəfər (Milli Majlis of the Azerbaijan Republic (Azerbaijan Parliament), 2013)
[Abstract Not Available]
Keywords: Şimali Kipr; KKTC; Serdar Denktaş; Rauf Denktaş; Azərbaycan-Şimali Kipr münasibətləri; Haydar Aliyev; Dağlıq Qarabaq; Kipr problemi; Kıbrıs sorunu; Şimali Kiprdəki azərbaycanlı müəllimlər; Liderlər; Cafer Mansimi; Jafar Mansimi; Cəfər Mənsimi