Görsel Sanatlar Arşivi Heidi Trutmann - Trautmann, Heidi (DAÜ- Kıbrıs Araştırmaları Merkezi ve EMAA - Akdeniz Avrupa Sanat Derneği ortak yayınıdır, 2016)
[Abstract Not Available]
2001 yılından günümüze Kıbrıs’ta yaşamayı seçen Alman Sanatçı Heidi Trautmann’ın adada gerçekleştirdiği 16 yıllık sanatsal serüvenini içeren ve iki cilt olarak basılan katalog, sanatçının kendini ifade ettiği metinle birlikte eserlerini içermektedir. Ağırlıkta desen – leke çalışmalarının yanısıra, kolaj - suluboya ve karışık teknik ile gerçekleştirdiği eserler de yer almaktadır.
Keywords: Sanat, Kıbrıs, Desen