Çin Halk Cumhuriyeti Vatandaşlık Yasası Üzerine Düşünceler - Turhan, Turgut (Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi, 1981)
[Abstract Not Available]
Keywords: Çin Halk Cumhuriyeti Vatandaşlık Yasası - Yasa Yoluyla Çin Halk Cumhuriyeti Vatandaşlığının Kazanılması; Kan Esası - Toprak Esası - Telsik Yoluyla Çin Halk Cumhuriyeti Vatandaşlığının Kazanılması; Çin Halk Cumhuriyeti Vatandaşlığının Kaybı - Çin Vatandaşlığından Çıkmanın Koşulları