Yılsonunda çözüm - Sözen, Ahmet (Havadis Gazetesi, 2013)
[Abstract Not Available]
Havadis gazatesi muhabiri Esra Aygın Doğu Akdeniz Üniversitesi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ahmet Sözen ile 20 yılı aşkın süredir takip ettiği Kıbrıs müzakerelerini, önümüzdeki fırsatları ve tehlikeleri, çözümsüzlük durumunda Kıbrıslı Türkleri nelerin beklediğini konuştu.
Keywords: Kıbrıs sorunu; Kıbrıs müzakereleri