İsmet Paşa ve Lozan - Turhan, Turgut (Kıbrıs Gazetesi, 2011)
[Abstract Not Available]
Keywords: İnönü, İsmet (İsmet Paşa), 1884-1973; Lozan Konferansı, 1922-1923; Türkiye - Siyasi Tarih; Lozan Barış Antlaşması (1923)