Mimarlıkta Etik- Teori ve Uygulama - Hurol, Yonca (Başkent Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 2021)
Mimarlıkta Etik konusunda teori ve uygulama ilişkisi
Mimarlıkta Etik konusunda teori ve uygulama ilişkisi
Keywords: Etik; Mimarlık