“Ben bilmem eşim bilir” - Ersoy, Metin (Poli Investment Yayıncılık, 2014)
[Abstract Not Available]
Keywords: Ben bilmem eşim bilir; Medyanın işlevleri; Eğlence odaklı yayıncılık; Değişik roller; Metin Ersoy