Medyanın karnesi zayıflarla dolu - Ersoy, Metin (Poli Investment Yayıncılık, 2013)
[Abstract Not Available]
Bir düşünün, bir gün önce basın tarafından boydan bir fotoğraf ile bize “suçlu” diye (fail/zanlı bile değil!) sunulan bir kişi, bir gün sonra suçsuz diye serbest kalabiliyor. Medyadaki durum böyleyken, tabii ki vatandaşların medyaya olan güveni azalacaktır.
Keywords: Metin Ersoy