Facebook’un birleştirici gücü: Kuklalılar Derneği - Ersoy, Metin (Poli Investment Yayıncılık, 2014)
[Abstract Not Available]
Keywords: Online medya; Sosyal medya; Facebook'un bırleçtirici gücü; Metin Ersoy