Yenilenmiş Ana-Baba Sosyal Destek Ölçeğinin Psikometrik Özellikleri - Kaner, Sema (Ankara Üniversitesi, 2010)
[Abstract Not Available]
The file in this item is the publisher version (published version) of the article.
Keywords: Sosyal Destek; Anne-Baba; Güvenirlilik; Geçerlik; Açımlayıcı Faktör Analizi; Doğrulayıcı Faktör Analizi