6. Uluslararası Kıbrıs Araştırmaları Kongresi - VANCI OSAM, ÜLKER (Doğu Akdeniz Üniversitesi Kıbrıs Araştırmaları Merkezi (DAÜ KAM): Eastern Mediterranean University Center for Cyprus Studies, 2007)
[Abstract Not Available]
Doğu Akdeniz Üniversitesi Kıbrıs Araştırmaları Merkezi öncülüğünde hazırlanan bu kitap Ekim 2007'de Gazimağusa'da gerçekleştirilen 6. Uluslararası Kıbrıs Araştırmaları Kongresi'nde sunulan bildirileri içermektedir. Kitapta, politika, tarih, arkeoloji, mimarlık ve sosyo-kültürel içerikli toplam 38 bildiri yer almaktadır.
Keywords: Politika, Tarih, Arkeoloji, Mimarlık ve Sosyo-kültürel