Görsel Sanatlar Arşivi Baki Boğaç - N/A (Doğu Akdeniz Üniversitesi Kıbrıs Araştırmaları Merkezi (DAÜ KAM): Eastern Mediterranean University Center for Cypriot Studies, 2009)
[Abstract Not Available]
Heykel Sanatçısı Baki Boğaç’ın 12 Ekim- 13 Kasım 2009 yılında açtığı sergisinin kataloğudur. Sanatçının özgeçmişi katalog içinde yer almaktadır.
Keywords: Heykel, Sanat ,Kıbrıs