Ergenlerde, Akran İlişkileri ve Bağlanma Sitilleri ile Alkol Sigara Kullanımı Arasındaki İlişkinin İncelenmesi (Mağusa Örneği) - Dolu, Elife Kılbaş (Eastern Mediterranean University (EMU) - Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), 2023)
[Abstract Not Available]
Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık - Yüksek Lisans Tezi. Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsü. Tez (Yüksek Lisans) - Doğu Akdeniz Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümü, 2023. Eş-Tez Danışmanı: Dr. Fatma Burçin Hocaoğlu ve Tez Danışmanı: Doç. Dr. Sertan Kağan.
Keywords: Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü; Ergen, Akran İlişkileri, Bağlanma Stilleri, Alkol Sigara