Şimali Kiprdən gələn səslər - Mənsimi, Cəfər (Milli Majlis of the Azerbaijan Republic (Azerbaijan Parliament), 2013)
[Abstract Not Available]
Keywords: Şimali Kipr; Kuzey Kıbrıs; İctimai fəaliyyət; Sosyal faaliyet; Lobicilik; Tanıyaq, tanıtdıraq; Dünyada mənim vətənim; Doğu Akdeniz Universiteti; Doğu Akdeniz Üniversitesi; Eastern Mediterranean Universty; Mədəniyyət tədbirləri; Fəal gənclər; Cafer Mansimi; Jafar Mansimi; Cəfər Mənsimi