“Ortak Pazar”dan “İç Pazar”a - N/A (Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi, 1988)
[Abstract Not Available]
Avrupa Parlamentosu Hukuk Müşaviri ve Avrupa Parlamentosu Danışma Bürosu İkinci Başkanı Prof.Dr. Jean-Louis Burban tarafından 4 Mayıs 1988 tarihinde A.Ü. Hukuk Fakültesi Şeref Salonunda verilen Fransızca konferans metninin çevirisidir.
Keywords: Avrupa Ortak Pazarı - Ortak Pazar - İç Pazar - Avrupa Tek Senedi - Avrupa Birliği