Siyaset ile medya savaşa hazırlanıyor - Ersoy, Metin (Poli Investment Yayıncılık, 2013)
[Abstract Not Available]
Medya neden savaşları veya çatışmaları sever? Takvim yaprakları sonbaharın gelişini müjdelerken tarih olarak da 1 Eylül'ü gösteriyor. 1 Eylül birçok ülkede “Dünya Barış Günü” olarak kutlanıyor. Ne yazık ki son yıllarda söz konusu tarih dünyanın farklı ülkelerinde yaşanan çatışmalardan dolayı buruk geçiyor. Hele hele yanı başımızda Suriye'de yaşananları düşünürsek, "barış" kelimesi bir o kadar daha anlam kazanıyor.
Keywords: Metin Ersoy; Siy