Kıbrıs'ta Barış Süreci Nasıl Tesis Edilmeli (Prof. Dr. Ahmet Sözen) - Sözen, Ahmet (BRT TV, 2014)
[Abstract Not Available]
Prof. Dr. Ahmet Sözen, alışılagelmiş Kıbrıs barış müzakerelerinin eksik yönlerini tarif ediyor ve Kıbrıs'ta gerçek pozitif barışı tesis edecek bir çözüm için müzakerelerin ötesinde barış sürecinin nasıl tesis edilmesi gerektiğini anlatıyor. Üç ayaklı bir barış süreci: (1) Müzakereler, (2)Güven Yaratıcı Önlemler), (3) Bölgesel boyut - işbirliği...
Keywords: Kıbrıs Barış Müzakereleri; Güven Yaratıcı Önlemler; Kıbrıs - Barış Görüşmeleri; Kıbrıs Sorunu; Çözüm Süreci