İsviçre Devletler Özel Hukuku Federal Yasa Tasarısı ve Milletlerarası Tahkim - Turhan, Turgut (İstanbul Üniversitesi - Milletlerarası Hukuk ve Milletlerarası Özel Hukuk Bülteni, 1984)
[Abstract Not Available]
Keywords: Hukuk; Devletler Özel Hukuku; İsviçre Hukuku; Milletlerarası Tahkim