Francovich’ten Köbler’e AT Hukukunda Devletin Sorumluluğu Prensibi - Adaoğlu, Hacer Soykan (Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi / Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi, 2005)
[Abstract Not Available]
The file in this item is the publisher version (published version) of the article.
Keywords: Avrupa Topluluğu - Avrupa Topluluğu Adalet Divanı (ATAD) -; Francovich Kararı - Köbler Davası; Brasserie du Pecheur and Factortame Kararları; Res Judicata İlkesi