Enerji Verimli Konut Yapımının Teşvik Edilmesi Ve Enerji Verimli Konutlarda Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar - İlkan, Mustafa; Doğanalp, Alper (KTMMOB, 2006)
[Abstract Not Available]
Keywords: enerji, konut, mimari tasarım, analiz