Proje yöneticisinin Yol Haritası: Kurumsal Proje Veritabanının Gelecek Projelerin Başarılarındaki Önemi - Gürkan, Hüseyin; İlkan, Mustafa (MCM Grup, 2011)
[Abstract Not Available]
Keywords: Proje Yönetimi, Metod, Risk Yönetimi