Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Doç. Dr. Mehmet Altınay'ın "Çağdaş Eğitim" ile ilgili Konuşması - Altınay, Mehmet (My University, 2017)
[Abstract Not Available]
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde, 1998 - 2001 UBP - TKP Koalisyon hükümeti döneminde "Milli Eğitim ve Kültür Bakanı" olarak görev alan Prof. Dr. Mehmet Altınay'ın; o dönemde Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim - Kültür TV (EKTv) kanalında sunulan programda yaptığı konuşma.
Keywords: Eğitim Sistemi - Çağdağ Eğitim Sistemi - Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti