Jurnalistikadan gələn PR-çı - Mənsimi, Cəfər; Soltan, Arzu (editör) (PRoloq, 2017)
[Abstract Not Available]
Azerbaycan'da ilk online PR derggisi olan PRoloq.az'da PR uzmanı ve "PR labarotoriya"nın başkanı Afet Yaqubova ile röportaj. PR mütəxəssisi və PR laboratoriyanın direktoru Afət Yaqubova ilə müsahibə,
Keywords: Afət Yaqubova; Arzu Soltan; Cəfər Mənsimi; Azərbaycanda PR; Azərbaycanda ictimai əlaqələr; Azərbaycanda PR sahəsi; PR mütəxəssisi; PR menecer; PR kampaniyaları; PR sahəsi; Peşakar PR-çı; Cafer Mansimi; İctimai əlaqələrin təşkili; PR-ın təşkili; Uğurlu PR kampaniyaları; Sosial məsuliyyət layihələri; PR strategiyası; PR müsahibələr; Halkla İlişkiler tecrübesi; Azerbaycan'da halkla ilişkiler; PR Azerbaijan; PR in Azerbaijan; Jafar Mansimi; Halkla ilişkiler reçetesi; PR işləri; PR saytı; PR röportaj; Halkla ilişkiler röportajı; PR haqqında