Mimari prefabrike beton: Gelişim, üretim ve uygulama - Sobolev, Konstantin; Podmore, Christopher; Öksüz, Ersan; Akıncı, Talat (My University, 2004)
[Abstract Not Available]
Keywords: Mimarlık; İnşaat ve Yapı Teknolojisi