Paramız yok, ama radyomuz var! - Ersoy, Metin (Poli Investment Yayıncılık, 2013)
[Abstract Not Available]
Merve’nin kalp ameliyatı olması gerekiyordu. Ameliyat masraflarını karşılayacak maddi imkânı yoktu, ama vicdanlı, sorumlu ve halkın yanında olan bir radyosu vardı.
Keywords: Metin Ersoy