Ev edinmek isteyenleri bekleyen tuzaklar konusunda yaşadığım deneyimler - Hurol, Yonca (EMU Faculty of Architecture, 2021)
Bu sunumda bir mimar ve akademisyen olan konuşmacı ev edinme sürecinde yaşadığı evin maliyeti ile ilgili olarak yaşadığı bazı ikircikli deneyimleri dinleyicilerle paylaşmaktadır.
Bu sunumda bir mimar ve akademisyen olan konuşmacı ev edinme sürecinde yaşadığı evin maliyeti ile ilgili olarak yaşadığı bazı ikircikli deneyimleri dinleyicilerle paylaşmaktadır.
Keywords: Mimarlık, Etik