DAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sözen Almanya’da Kıbrıs müzakerelerini anlattı - Sözen, Ahmet (Gündem Kıbrıs Gazetesi, 2015)
[Abstract Not Available]
DAÜ Akademik İşler’den Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Sözen, Almanya’nın Berlin şehrinde gerçekleştirilen “Kıbrıs ve Almanya: Kriz ve Olası Yeniden Birleşme Zamanlarında İkili İlişkiler konulu konferansa katıldı.
Keywords: Kıbrıs ve Almanya; KKTC; Kıbrıs federasyon