Kabataş, Orhan (2007). Kıbrıs Türkçesinin Etimolojik Sözlüğü. Ankara: Öncü Basımevi. 720 sayfa. - Gilanlıoğlu, İlkay (My University, 2008)
[Abstract Not Available]
Keywords: Türkçe; sözlük; etimoloji; sözlükbilim; eleştirel inceleme; kıbrıs