İlişkisel Satışın Başarılı Bir Biçimde Uygulanmasında Satış Temsilcilerinin Rolü: Adana ve Kayseri İllerinde Faaliyet Gösteren Gıda Toptancılarının Bu Konuya Yaklaşımları - Şahin, Ayşe; Demir, M. Hulûsi (My University, 2002)
[Abstract Not Available]
Keywords: Pazarlama; ilişkisel satış; satış temsilcileri