Değişim İçindeki Üniversite Anlayışı - Turhan, Turgut (Kıbrıs Gazetesi, 2009)
[Abstract Not Available]
Keywords: Üniversiteler - Değişim; Çağdaş Üniversite - Eğitim Politikası; Yükseköğretim - Bilgi Toplumu - Dönüşüm; Yükseköğretim - Bilgi Toplumu - Dönüşüm