"İnsanlar ve Anılar": Prof Dr Ahmet Sözen - Sözen, Ahmet (Genç TV, 2016)
[Abstract Not Available]
Ahmet Sözen, Derviş Güryel'in Genç TV için yaptığı programda konuk oluyor.
Keywords: İnsanlar ve Anılar; Genç TV; Prof. Dr. Ahmet Sözen - Söyleşi