Ortaöğretim Okullarında Görev Yapan Okul Yöneticilerinin Sosyal İletişim Becerileri İle Öğretmenlerinin Motivasyonu Arasındaki İlişki - Susuz, Narin (Eastern Mediterranean University (EMU) - Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), 2017)
[Abstract Not Available]
Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsüne İşletme Yönetimi Dalında Yüksek Lisans Tezidir. Tez (Yüksek Lisans)--Doğu Akdeniz Üniversitesi, İşletme ve Ekonomi Fakültesi, 2017. Tez Danışmanı: Prof. Dr. Sami Fethi.
Keywords: İşletme Yönetimi; Öğretmenler--Motivasyon; Personel Yönetimi--İş Verimi--Liderlik; İletişim Becerisi; Motivasyon; Kıdemlilik; Ortaöğretim; Kuzey Kıbrıs T-Testi ile birlikte Tek Yönlü Anova Analizi; Pearson Korelasyon; Social Communication Skills; Motivations; Professional Seniority; The Secondary School; North Cyprus; Pearson Correlation Analysis And T-Test And Anova Analysis; İşletme