Sözen, Bugün Referandumdan Evet Çıkması Halinde Ortak Devleti Çalıştırma Konusunda Sıkıntılar Çıkabileceğini Vurgulayarak Uyardı - Sözen, Ahmet; Atun, Yurdagül (Editor) (Haberal Kıbrıslı Gazetesi / Haberal Kıbrıslı Newspaper, 2016)
[Abstract Not Available]
Keywords: Kıbrıs Sorunu; Barış Görüşmeleri; Referandum