Yüksek Öğrenimde Kalite ve Akreditasyon - Altınay, Mehmet (My University, 2017)
[Abstract Not Available]
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde, 1998 - 2001 UBP - TKP Koalisyon hükümeti döneminde "Milli Eğitim ve Kültür Bakanı" olarak görev alan Prof. Dr. Mehmet Altınay'ın; o dönemde Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim - Kültür TV (EKTv) kanalında katıldığı bir program. Program Sunucusu: Hasan Küçük
Keywords: Üniversiteler - Yüksek Öğretim - Kalite ve Akreditasyon