Gülriz Uygur & Hülya Şimga (2018). Üniversitelerde Cinsel Taciz ve Saldırıyla Mücadele: CTS Çalışmaları. Mağusa: Doğu Akdeniz Üniversitesi Yayını. Sayfa sayısı:148. ISBN: 978-605- 95-95-18-6 - Korkmazel, Bilcan Bladanlı (My University, 2020)
[Abstract Not Available]
Keywords: Kadın Araştırmaları