Görsel Sanatlar Arşivi İsmet Tatar - Pülümer Bardak, Esra; Şonya, Zehra; EMAA; Trautmann, Heidi; Strow Sheley, Nancy; Cahit, Neriman; Tatar, İsmet; Kansu, İnci (DAÜ- Kıbrıs Araştırmaları Merkezi ve EMAA - Akdeniz Avrupa Sanat Derneği ortak yayınıdır, 2015)
[Abstract Not Available]
İsmet Tatar’ın 2006-2013 yılları arasındaki üretimlerinin yer aldığı katalogdur. Katalog iki başlıkta yazılmış ve iki taraflı tasarlanmıştır. Yüzeybilimler: Numuneler ve Yaratılan Mekan, Küratör Esra Plümer Bardak’ın oluşturduğu sergi , sergideki eserler ve bu bağlamda kaleme aldığı metinle ilişkilidir. İsmet Tatar’ın ‘Ve Toprak’ ve ‘Durgun An’lar’ Dizileri ise sergi dışında kalan görseller ve sanatçı hakkında yazılan diğer metinleri kapsamaktadır.
Keywords: Kıbrıs, Çağdaş Sanat, Kağıt Sanatı, Resim